onsdag 17. desember 2014

Oppdrag 12 - Guiden til en fullkommen look på juleball!

Hei! I ukas oppdrag skulle vi ta for oss lundehaugens juleball som var nå på onsdag 10.desember. I stede for å skrive om selve juleballet, som jeg gjorde sist åt, tenkte Kaija, Celina og jeg å heller å lage en beautyguide for alle dere jenter som skal på juleball! Dere vil lese om kjoler, sminke, sko og tilbehør!

Det først og viktigste man bør tenke på før man skal på juleball er jo selvfølgelig kjolen! De fleste jenter er opptatt av hvilken kjole de skal ha, og hva som er `inn`. Noen ønsker seg en ganske enkel ensfarget kjole, mens andre velger mer enn klassisk ballkjole med lange slør. Det som har blitt veldig populært nå fortiden er paljettkjoler. Likevel er det jo ikke alle som velger denne type kjole, for det hadde jo vært kjedelig om alle skulle gått likt. Alle har forskjellig smak som gjør at alle velger forskjellige kjoler til juleball. Her kommer det noen forslag fra de "typiske" ballkjolene til deg som ønsker en litt annerledes kjole eller vil skille deg ut:

                                   
sølvlilla paljettkjole / svart kjole med svarte og sølv steiner  blå peplumkjole / enermet plajettkjole i gull


Her har du noen andre alternativer for deg som ønsker en litt anderledes kjole:Etter at man har funnet den perfekte kjolen å gå med på juleballet må man fokusere på andre viktige innspillinger til å få en heletlig look for å dra på juleball. Neste steg er sminke! 

Jenter har ulike syn på sminke. Noen velger å sminke seg litt ekstra for en slik kveld, andre velger sin vanlige sminketutine  mens noen velger å ikke ha på sminke i det hele tatt. Personlig vil jeg anbefale alle å sminke seg hvertfall litt! Det er jo noe spesielt du skal på, et juleball, som betyr at man kan pynte seg litt ekstra. Det skader dermed ikke om man velger litt ekstra sminke for en kveld. Om du er ei jente som går med hudsminke og mascara til vanlig kan du også gå med dette på et juleball. Men om du ønsker en litt ekstra pyntete hud kan du velge å ha en øyenskygge på, litt farge på leppene og eventuelt en eyeliner. 
Videre til neste steg; sko! Sko er noe som ikke er like viktige for alle. For meg var det ikke viktig i det hele tatt, og jeg hadde ikke noen finsko. Jeg kom i et par Uggs, og gikk rundt i sokker ellers. Og det var det mange som gjorde. Likevel er det ganske mange som også velger å ha på seg finsko. For min del så jeg ikke poenget i det. Om jeg skulle hatt finsko, ville jeg hadd høye hæler. Problemet er bare at jeg ikke kan gå i dem! Og det tror jeg det er mange som sliter med! Her får du noen tips om hvilke finsko, både med og uten hæl, som passer og hva som er populært!
Det siste steget for en fullkommen look for å dra på juleballet er tilbehør! Det er ikke alle som velger noe tilbehør for å dra på juleball, men om du skulle trengt et par tips til hva tilbehør kunne vært har jeg noen ting som kan være til hjelp.

1. Klokker! En klokke kan være et perfekt tilbehør til en festkjole på et juleball. I stedenfor et smykke eller armbånd kan en klokke hjelpe deg med en mer sofistikert stil og et flott anntrekk:
2. Vesker eg også et flott tilbehør! Selv om du ikke går med vesken hele tiden på et juleball er det likevel et veldig fint tilbehør. I tillegg er det så eketremt mye utvalg av vesker. Man har forskjellige typer i alle slags forskjellige farger og størrelser som gjør det kjekkeere å velge ut:
Det var det! Håper denne guiden hjalp deg til å gi deg ideer på hvordan du ønsker å se ut til juleballet. Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar