fredag 27. mars 2015

Oppdrag 19 - Påske

Heisann! Nå er påskeferien rett rundt hjørne og det er noe de fleste gleder seg til. Kanskje du skal ut å reise, dra på hytta eller bare være hjemme. Uansett hva du skal er det mye å finne på.
Min påske pleier å være ganske lik hvert år og det liker jeg veldig godt! Jeg pleier å tilbringe hele påskeferien i Sirdal på hytta vår. Det syns jeg er veldig kjekt!
Likevel er det ikke alle som reiser bort. Noen drar på hytta, besøke familie rundt i landet eller reise bort til utlandet. Da er det masse å finne på! Men hva skal en gjøre om man skal være hjemme i påsken?
Her er noen ulike tips til hva du kna finne på i påskeferien!


Kino med familie/venner!
Det er som regel alltid en kjekk film som går på kino. Om du ikke har noe å gjøre på en ettermiddagskveld kan du ta med deg noen for å se en film. Det er alltid mer spennende å se en film på storskjerm med popcorn og brus enn hjemme i stua!

Skitur!
Dra på en dagstur til fjellet og stå på ski blir alltid en kjekk dag! Enten om det er langrenn eller slalåm. Det tar som regel en hel dag og er kjempekoselig.Jobbe!
Ingenting er bedre enn å tjene penger. Om du har en jobb allerede kan du be om å få flere arbeidstider. Om du ikke har derimot, kan du spør foreldrene dine om det er noe du kan gjøre hjemme. Kanskje du har noen besteforeldre eller naboer som trenger hjelp med noe.

Quiz/spill!
Hva er en ordentlig påske uten quiz og brettspill? Det er alltid koselig og kjekt!

Bake!
Det finnes masse man kan bake i ferien. Brød, rundstykker, boller eller andre slags bakverk og kaker. Da har man noe å kose seg med!

Påskekrim!
Det er vel ingen som ikke følger med på påskekrimmen i ferien? Enten om du er på hytta eller hjemmet er det alltid kjekt å følge med på ulike serier om kveldene gjennom hele påsken.

Kosekvelder!
Inviter vennene dine hjem til deg på en kjekk kveld! Se film, lag god mat og kos dere masse! Om alle vennene dine er ute å reiser kan du kose deg med familien din. Dere kan bake, lage påskeegg eller noe annet kjekt!

Her var det noen forslag til hva du kna finne på i påskeferien! Håper alle får en kjekk ferie.

Bilde 1
Bilde 2

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar